Терехов показав, як готується метро Харкова до комбінованого навчання дітей (Відео)

Мер Харкова Ігор Терехов показав на відео, як проходить підготовка метрополітену до комбінованого навчання дітей у підземці міста.

Відповідні кадри він опублікував на своєму каналі у Telegram.

“Як керівник я не дуже люблю показувати роботу до її остаточного завершення. Тому був проти того, щоб демонструвати на загал процес нашої підготовки до комбінованого навчання школярів у метрополітені, який ще триває”, — написав Терехов.

“Але як тато вважаю, що батьки повинні мати чітке уявлення про вигляд місця, де отримуватимуть знання їхні діти, аби ухвалити зважене рішення щодо майбутнього освітнього формату”, — додав він, та зазначив, що робота у підземці кипить 24/7 та знаходиться під його особистим контролем.

У популярному харківському ресторані звільнили дівчину, яка у Куп’янську знімалася у ворожих пропагандистських відео (Фото, Відео)

“Адже це перший і абсолютно унікальний досвід для всіх нас. Працюємо над безпекою, вентиляцією з рекуперацією повітря, опаленням, звукоізоляцією, ремонтом у класних кімнатах та вбиральнях”, — пише мер.

Крім того, він запевняє, що роботи встигнуть завершити до початку цього навчального року.

“Ми встигнемо все зробити до початку семестру. Якісно та вчасно. І харківські діти навчатимуться у комфортних, а головне – безпечних умовах”, — запевнив Терехов.

Комментарии