У “Фельдман екопарк” повертають деяких тварин (Відео)

У “Фельдман Екопарк” повернули кількох тварин — альпак, лам, поні та кіз. Їх поселили в Долині альпак, відкриття якої заплановано на 1 червня. Наразі тварини знаходяться на локації, де звикатимуть до нових умов.

Про це повідомив Олександр Фельдман, власник парку.

Олександр Фельдман заявив, що Долина альпак наразі повністю розмінована та безпечна для відвідувачів, проводиться її благоустрій. Це місце розташоване навпроти основної території екопарку, з іншого боку траси. Звідси можна відвідувати Долину альпак, однак через замінованість території інші локації “Фельдман Екопарку” наразі знаходяться під забороною.

Іноземні фірми допоможуть у розмінуванні та очищенні території екопарку в Харкові (Фото)

Перед війною “Фельдман Екопарк” був одним з улюблених місць відпочинку харків’ян та гостей міста, який щороку відвідували понад 5 мільйонів людей. Колекція зоопарку налічувала понад 2 тисячі тварин, включаючи тигрів, левів, вовків, мавп, павичів, оленів та верблюдів.

Під час війни екопарк серйозно постраждав від обстрілів, у результаті чого зруйновано 80% будівель та загинуло більше ніж 100 тварин. Зокрема, з 56 пеліканів вижили лише чотири птахи, також загинули білі тигри, пантери, ягуари та велика черепаха.

Комментарии