У Харкові грабіжника засудили до 7,5 років позбавлення волі

Суд у Харкові визнав винним 40-річного чоловіка, який у вересні минулого року вчиняв грабежі, крадіжки та викрадення офіційних документів з корисливих мотивів. Обвинувачений отримав покарання у вигляді 7 років 6 місяців позбавлення волі.

Прокурори Салтівської окружної прокуратури міста Харкова підтримали громадське обвинувачення та довели, що чоловік протягом вересня минулого року здійснював напади на перехожих. Його жертвами стали двоє чоловіків.

В одного з потерпілих грабіжник відібрав сумку, у якій знаходився мобільний телефон та інші цінності. Щодо іншої жертви, зловмисник підійшов ззаду, побив її та відібрав мобільний телефон та рюкзак із гаманцем, готівкою і банківськими картками, яку грабіжник використав без пін-коду та зняв з неї гроші.

ДБР викрило подружжя, яке наживалося на гуманітарній допомозі для ЗСУ (Фото, Відео)

Під час судового розгляду обвинувачений відмовився визнати свою вину та намагався виправдати себе. Він стверджував, що обидві жертви звернулися до нього, і один з них навмисно вибив телефон з його рук. У відповідь, потерпілий віддав йому свою банківську картку, як компенсацію за пошкоджений гаджет. За словами обвинуваченого, він планував повернути картку власнику, але не зміг зв’язатися з ним пізніше.

Проте суд врахував докази, представлені обвинуваченням, і виніс обвинувальний вирок Московським районним судом міста Харкова. Зараз триває строк на подачу апеляції.

Комментарии