У лікарні помер ще один постраждалий від ракетного удару по терміналу Нової пошти у Харкові

У Харкові помер ще один постраждалий від ракетного удару по терміналу Нової пошти, який стався 21 жовтня.

Про це повідомив співвласник компанії “Нова пошта” Володимир Поперешнюк у своєму пості в Facebook.

“Сьогодні отримали жахливу новину з Харкова. Внаслідок ракетного обстрілу Харківського терміналу помер ще один наш колега Максим Єфременко. Понад тиждень він боровся за життя, стан був важким, проте стабільним, він навіть приходив до тями та переписувався з рідними. Ми зустрічалися з його мамою, сподівалися на одужання, але, на жаль, сьогодні зранку Максимове серце зупинилося”, – написав Поперешнюк.

У “Новій пошті” повідомили імена та вік співробітників, які загинули внаслідок російського удару по терміналу під Харковом

Максим Єфременко був молодим працівником Нової пошти, йому було лише 25 років. Він був серед тих людей, які отримали важкі поранення внаслідок ракетного удару.

“Щиро співчуваю рідним та усім, хто знав Максима”, – додав Поперешнюк.

Нагадаємо, 21 жовтня російські війська завдали ракетного удару по терміналу Нової пошти у Харкові. Внаслідок обстрілу загинули шестеро людей, ще 16 отримали поранення. У “Новій пошті” згодом повідомили імена та вік шести співробітників, які втратили життя внаслідок удару російської ракети, був об’явлений траур за загиблими співробітниками.

Комментарии