Українські військові відбили 82 атаки ворога на Сході та Півночі, – Генштаб

За даними Генерального штабу Збройних Сил України, протягом доби 10 грудня 2023 року станом на 18.00, українські військові відбили 82 атаки російських окупантів на Сході та Півночі країни.

На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог завдав 2 ракетних та 33 авіаційних ударів, здійснив 29 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 25 населених пунктів, серед них Козача Лопань, Графське, Вовчанськ, Бочкове, Бударки Харківської області.

60 бойових зіткнень, ракетні удари та БПЛА: ранкове зведення Генштабу ЗСУ

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили 4 атаки ворога в районах Синьківки, Петропавлівки Харківської області. Противник завдав авіаційних ударів в районах Петропавлівки Харківської області та Твердохлібового Луганської області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

Підрозділи ракетних військ ЗСУ завдали ураження по 3 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 1 складу боєприпасів російських окупантів.

Комментарии