В Харкові відкрили пам’ятник тепловикам (Фото)

У Харкові 10 жовтня в оновленому сквері тепловиків відкрили пам’ятник працівникам КП “Харківські теплові мережі”.

Про це повідомили у Харківській міськраді.

У церемонії відкриття взяли участь міський голова Ігор Терехов та представники трудового колективу КП “Харківські теплові мережі”.

Міський голова Ігор Терехов зазначив, що минулого опалювального сезону в Харкові вісім разів перезапускали теплопостачання, що є безпрецедентним випадком для України та світу.

«Я пишаюся вашою роботою і дуже вам вдячний! Дякую вашому керівництву, яке дуже відповідально до всього ставиться. Відкриття цього скверу і пам’ятника – мала частина того, що потрібно зробити, аби вшанувати вас за вашу героїчну працю», — сказав Ігор Терехов.

Він також додав, що перед початком цього опалювального сезону у місті переклали понад 200 км теплових мереж, щоб забезпечити надійне теплопостачання.

НКЕК виявила порушення у готовності мереж операторів до 3-добових блекаутів

З 2021 року у Харкові замінили майже 500 км теплових мереж, реконструювали понад 30 ЦТП, 11 квартальних котелень, замінили 19 насосних агрегатів, відновили близько 110 км теплової ізоляції, встановили понад 300 систем погодного регулювання з тепловими лічильниками тощо.

Загалом у Харкові працює близько 2 тисяч працівників КП “Харківські теплові мережі”. Вони забезпечують теплопостачанням понад 80% житлового фонду міста.

Комментарии