В Харкові заплановані заходи з адаптації військових до цивільного життя

У Харкові буде запущена ініціатива створення регіональних Центрів ветеранського розвитку при відповідних вищих навчальних закладах.

За інформацією Департаменту соціальної політики, Міністерства у справах ветеранів України та Міністерства освіти та науки України, було досягнуто угоди про відкриття регіональних Центрів ветеранського розвитку при відповідних вузах з метою забезпечення ресоціалізації та реінтеграції ветеранів після повернення з війни.

Кішка зберегла поліцейську з Харківської області від російського полону

Основна мета цих центрів — створити ефективну систему супроводу та професійної адаптації ветеранів війни та ветеранів військової служби після їх звільнення, а також підтримувати члени їх родин. Також передбачається залучення ветеранів до громадської освіти, національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання молодого покоління.

Ініціативу щодо створення Центру ветеранського розвитку запроваджує Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди.

У травні-червні запланована серія тренінгів у центрі. Додаткову інформацію та дати проведення можна знайти за посиланням.

Комментарии