Зеленський: на Харківщині створена найбільш потужна лінія оборонних укріплень (Відео)

Президент Володимир Зеленський на підсумковій пресконференції 19 грудня 2023 року високо оцінив оборонні укріплення, створені на Харківщині.

Про це за підсумками пресконференції повідомляє “Суспільне”.

«Є обласні державні адміністрації. Я хочу дуже їм подякувати. Якщо я бачу на Харківщині, і вдячний області, місту, як вони там об’єдналися з військовими фахівцями, з будівельними компаніями, і наш держбюджет складали разом з бізнесом. Те, що вони там зробили, я вважаю, що це потужно. І якщо я бачу це там, і не бачу в іншій області, ставлю конкретне питання нашим військовикам у тому чи іншому напрямку: “Чи цього достатньо?” Чому тоді тут слабкіше, ніж, наприклад, на Харківщині? Просто не хочу говорити, де у нас який стан. Вони на це кажуть: “Було б краще, ми були б набагато впевненішими, якщо був би такий рівень”», — сказав Зеленський.

Харківським захисникам передали 5 автівок, дрони, спальні мішки та продуктові набори (Фото)

Президент зазначив, що оборонні укріплення на Харківщині є результатом спільної роботи обласної державної адміністрації, військових фахівців, будівельних компаній та бізнесу. Він також додав, що українські військові впевнені, що такі укріплення допоможуть їм захистити Харківщину у випадку повторного наступу російських військ.

Комментарии