“Більше, ніж армія Чехії чи Угорщини”: стало відомо, скільки росіян воюють на Бахмутському напрямку

На Бахмутському напрямку проти українських сил воює 25,6 тисячі російських окупантів. При цьому до боїв ворог залучив десятки танків та 450 бронемашин. Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий у коментарі “РБК-Україна“.

“На Бахмутському напрямку проти нас воює 25,6 тисячі особового складу, 65 танків, 450 бойових броньованих машин, 154 гармати, 56 реактивних систем залпового вогню. Це більше, ніж армія Чехії чи Угорщини”, – розповів виданню речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

За його словами, втрати окупантів у районі Бахмута складають приблизно 100 загиблих щодня.

У Авдіївці уражені ракетами будинки склалися до фундаменту (Фото)

Командувач Східного угруповання військ, генерал-полковник Олександр Сирський повідомив, що ворог провів численні атаки, намагаючись прорвати оборону українських позицій на декількох напрямках в районі Бахмута. Втім, завдяки стійкості та мужності захисників Фортеці, дії росіян зазнали невдачі.

“Щоб просунутись вперед ворог застосовує максимум зусиль та не рахується ні з чим. Попри значні втрати, у бій постійно кидаються нові штурмові групи Вагнера, бійців інших приватних компаній, десантників. Але взяти місто під контроль противнику не вдається. Ситуація доволі складна. Разом з тим, на окремих ділянках міста ворог був контратакований нашими підрозділами та залишив деякі позиціі”, – процитував Сирського Military Media Center.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии