Благодійний фонд «Солом’янські котики» запрошує на тренінги з домедичної допомоги для цивільних

Київський благодійний фонд «Солом’янські котики» запрошує на тренінги з домедичної допомоги для цивільних «Stop the Bleed». Учасників чекають у п’ятницю, 17 березня. Початок о 9.00 та о 14.30. З міркувань безпеки місце проведення оголосять у приватному порядку.

«Stop the Bleed» — це курс про зупинку критичних кровотеч, які є найпоширенішою причиною смерті поранених, якій можна запобігти. 

Після тренінгу «Stop The Bleed» ви навчитеся:

— алгоритму надання домедичної допомоги;

— правильно оглядати постраждалих і пріоритезувати поранення;

— розрізняти та зупиняти критичні кровотечі;

— накладати турнікети, джгути;

— тампонувати поранення;

— робити тиснучі і фіксуючі пов’язки;

— забезпечувати прохідність дихальних шляхів різними способами;

— збирати якісну аптечку та користуватися її вмістом.

Орієнтовна тривалість тренінгу 3,5 – 4 години. Наприкінці учасники отримають сертифікат міжнародного зразка, а також посилання на матеріали про комплектуючі аптечок, турнікети та інші корисності.

Більше інформації за посиланням: http://bit.ly/3YDMPpS. Реєстрація обов’язкова! Тренінги благодійні. Донатами ви підтримаєте напрям фонду — безкоштовне навчання військових тактичній медицині і комплектацію їх аптечок.

Довідка: «Солом’янські котики» — благодійний фонд, створений на початку повномасштабної війни. Нині основні напрями роботи: навчають тактичної медицини захисників та захисниць і цивільних. Комплектують індивідуальні аптечки. За час існування фонду навчили та забезпечили аптечками понад 17 тисяч військових та силовиків; допомагають саперам розмінувати Україну, збирають набори для розмінування, інформують населення про мінну безпеку. Завозять автомобілі для потреб фронту. Створюють та утримують пункти незламності – теплиці.

Комментарии