Чергував на блокпостах з росіянами і вишукував українських патріотів: у Харкові судитимуть поліцейського-зрадника з Ізюма

Харківська облпрокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно вже колишнього поліцейського відділу реагування патрульної поліції Ізюмського райуправління полції за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України). 

Поліцейська-зрадниця з Ізюма здала росіянам своїх колег зі зброєю

За даними слідства, під час окупації міста Ізюм обвинувачений, будучи діючим співробітником Нацполіції, перейшов на бік ворога. Спочатку він здійснював чергування разом із військовослужбовцями рф на встановлених блокпостах з метою виявлення проукраїнськи налаштованих громадян. Згодом він добровільно обійняв посаду «старшего участкового уполномоченнного полиции отделения участковых уполномоченных полиции по делам несовершеннолетних» у так званому «Отделении полиции № 2 (дислокация г. Изюм) Управления внутренних дел ВГА Харьковской области». На псевдопосаді чоловік забезпечував «громадський порядок» та незаконно затримував цивільних. 

Як повідомили у пресслужбі облпрокуратури, наразі зрадник переховується від слідства. Його судитимуть заочно у Дзержинському райсуді Харкова.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии