Дружину начальника Харківського військкомату звинуватили у продажу аптечок для ЗСУ: подружжя звернулось до поліції

Жінку, яка є дружиною начальника Харківського терцентру комплектування, запідозрили у продажу аптечок, призначених для Збройних Сил України.

Інформацію про це оприлюднив екснардеп Ігор Мосійчук у своєму Telegram-каналі.

За його повідомленням, на сайті OLX з’явилося оголошення про продаж аптечок, які були надані Україні Німеччиною. Вартість одного набору медичних засобів, зазначена в оголошенні, становить 3500 гривень за штуку або 300 000 гривень за 100 штук. Номер телефону, вказаний в оголошенні, належить Ірині Арап, дружині начальника Харківського обласного Територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

“Знепритомнів” під час обшуку: у Харкові затримали наркоторговця (Фото)

Ігор Мосійчук зазначив, що дані потребують перевірки, тому він звернувся до Державного бюро розслідувань. Водночас журналісти “Телеграф” змогли зв’язатися з Іриною Арап. Вона повідомила, що разом з чоловіком звернулася до поліції та не буде давати коментарів наразі за порадою юристів:

“Ми з чоловіком подали заяву до поліції та звернулись до юристів, щоби захистити честь та гідність нашої сім’ї. На що юристи нам порадили, поки не давати нікому жодних коментарів. Дякую за порозуміння”, — зазначено у повідомленні.

Комментарии