Два п’яні водії, що їздили по Харкову в комендантську годину, намагалися відкупитися від патрульних

У ніч з 13 на 14 березня харківським патрульним двічі пропонували хабарі.

Як повідомили у пресслужбі Управління патрульної поліції регіону, на вулиці Космічній інспектори зупинили автомобіль Volkswagen Passat, що їхав в комендантську годину. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився, тому інспектори склали на нього відповідний адміністративний протокол. Натомість водій запропонував патрульним 1 тисячу доларів. Поліцейські неодноразово попереджали порушника про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, однак громадянин не реагував.

Хабар на мобільному посту: водій намагався “відкупитися” від поліцейських (Фото)

Другий випадок стався на вулиці Отакара Яроша. Там інспектори зупинили Volkswagen Caddy, водій якого також мав ознаки алкогольного сп’яніння. На вимогу пройти відповідний огляд керманич теж відмовився, тому інспектори склали на нього адмінпротокол. Щоб уникнути відповідальності, чоловік неодноразово пропонував поліцейським 45 тисяч гривень. На попередження інспекторів теж не реагував.

В обох випадках патрульні викликали на місця слідчо-оперативні групи поліції. Вони встановлюють усі обставини правопорушень.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии