Харківська студентка стала російською пропагандисткою

Російська пропаганда намагається демонструвати підтримку війни та окупації серед мешканців Харкова. Одним з елементів такої тактики є використання колишніх харків’ян, які переїхали до рф. Як повідосмили в “Харківському антикорупційному центрі”, зараз росіяни активно розкручують канали та соцмережі Катерини Кужельної.

“Молода дівчина з нашого міста публікує ексклюзивні відео, висловлюючи свою особисту точку зору на те, що відбувається в Україні. У зв’язку з тотальним блокуванням її контенту у Тік-Тоці Катя вирішила завести свій особистий канал з однойменною назвою. Її відео постануть такі великі телеграм-канали, як Яків Кедмі, РОСІЯ ЗАРАЗ, КУЛЯ і багато інших”, – йдеться у дописі.

СБУ повідомила про підозру Діані Панченко, яка активно поширює ворожу пропаганду

Кужельна народиласьув 2003 році. Вчилась у приватній гімназії “Вересень” і гімназії № 46 імені Ломоносова та навіть визнавалась кращою юною журналісткою міста. У соцмережах зазначила, що зараз навчається на архітектурному факультеті в Харківському національному університеті будівництва і архітектури.

Батьки Кужельної працювали на Харківському державному авіаційному промисловому підприємстві, за даними системи Youcontrol, були керівниками оздоровчого комплексу “Авіатор”. Крім того, Тетяна Кужельна є співзасновницею ТОВ “Сокольники”, а Дмитро Кужельний є там керівником. Це ТОВ зареєстроване у селі Зарічне Старосалтівської громади. Таку назву мала база відпочинку авіаційного підприємства.

За даними аналітичної системи YouControl, з 2013 року Кужельний очолює ТОВ “Мотор-Січ-Аеро”, яке входить до групи підприємств Вячеслав Богуслаєва. Нагадаємо, що Богуслаєва підозрюють у колабораційній діяльності та пособництві державі-агресору. Він має російське громадянство з 2000 року. Відтоді він 4 рази обирався народним депутатом України та був членом комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони, що передбачало отримання доступу до державної таємниці. 

СБУ опублікувала докази співпраці президента “Мотор Січ” із російськими окупантами (Відео)

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии