Харківські гвардійці знищили біля Бахмута близько 15 російських окупантів

Ппісля ретельного вивчення місцевості та внаслідок запеклих боїв біля населеного пункту Кліщіївка, відділенням аеророзвідки 5-ї Слобожанської бригади Національної гвардії України за допомогою скидів було знищено особовий склад ворога, його вогневі позиції та укриття. Про це повідомили у пресслужбі бригади.

28 вересня завдяки професійним діям аеророзвідників при корегуванні вогню під час ворожого штурму вдалось втримати займані позиції та вимусити російських окупантів відступати. Наступного дня за допомогою скидів було знищено польовий склад боєприпасів противника. А 30 вересня під час виконання бойового завдання у районі селища Кліщіївка Донецької області відділення аеророзвідки штурмового загону 5-ї Слобожанської бригади НГУ проводило аеророзвідку місцевості та виявило точки скупчення противника. Було прийнято рішення зранку штурмувати позиції противника.

Українські військові вистежили та знищили дві ворожі БМП (Відео)

1 жовтня завдяки діям відділення аеророзвідки нашої бригади вдалось вчасно та неочікувано для противника почати штурмові дії, внаслідок яких було знищено близько 15 російських терористів, а ворог був вимушений покинути позицію та тікати.

“Разом з підрозділами ЗСУ, військовослужбовці відділення аеророзвідки штурмового загону 5-ї Слобожанської бригади НГУ під командуванням молодшого сержанта проявили особисту сміливість, високу кваліфікацію та мужність під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України від збройної агресії російської федерації”, – повідомили у бригаді.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии