Харківський медуніверситет без торгів видав підряд фірмі, яка належить заступникові голови ОВА, — ХАЦ

Заступник голови Харківської обласної військової адміністрації Михайло Харнам, який є співвласником ТОВ “Будівельник”, отримав підрядні роботи від Харківського національного медичного університету. Угода була укладена на проведення ремонтних робіт для ліквідації наслідків збройної агресії російської федерації. Вартість робіт становить майже півтора мільйона гривень.

Про це повідомив Харківський антикорупційний центр з посиланням на сайт “Прозорро”.

Згідно з даними, мова йде про капітальний ремонт покрівель двох будівель — учбово-лабораторного корпусу та прибудови до 11-ти поверхової будівлі учбово-лабораторного корпусу Науково-навчального інституту післядипломної освіти Харківського національного медичного університету на вулиці Амосова.

У Харкові та області роздають сотні підрядів на ремонт багатоповерхівок та доріг без проведення торгів — ХАЦ

Зазначимо, що такі підряди без проведення торгів регулярно надавалися ТОВ “Будівельник” в минулому медуніверситетом, а раніше — академією післядипломної освіти, яка тепер входить до складу Харківського національного медичного університету. Крім Михайла Харнама, серед співвласників фірми також зазначені Леонід Надточий та Олексій Чуприн.

Комментарии