Мер Мелітополя повідомив про провокації окупантів та навчання колаборантів евакуації при контрнаступі ЗСУ

У Мелітополі, що знаходиться в Запорізькій області, мер міста Іван Федоров повідомив про провокації окупантів щодо контрнаступу Збройних сил України та навчання колаборантів про евакуаційні заходи.

Про це він розповів у ефірі національного телемарафону, та написав важливі тези свого виступу у своєму каналі в Telegram.

“Окупанти та колаборанти Мелітопольщини самі панікують і намагаються злякати інших – готуються пакувати валізи та поширюють провокації з контрнаступу ЗСУ”, — сказав він в ефірі “Єдиних новин”.

Окупанти встановили свою адміністрацію в біосферному заповіднику Асканія-Нова

За словами мера, ворог провів таємні збори “серед своїх” у закладах освіти, лікарнях та поліції Мелітопольського району, де проінструктував колаборантів щодо евакуації, вказавши шлях через Крим.

“У рашистських телеграм-каналах поширюють методички для мешканців: що робити у разі контрнаступу ЗСУ. А містом розповсюджують фейки про розправи над мелітопольцями після деокупації”, — розповів Федоров.

NewsRoom – незалежне видання, яке розвивається з 2015 року. Щодня на сайті журналісти розміщують десятки новин про життя Харкова та України. Більше інформації представлено в розділах «Новини компаній», «Бізнес», «Місто», «Їжа».

Комментарии