Мріяв повернутись до СРСР та бажав смерті українцям: на Харківщині викрили шанувальника рф 

Мешканець села Липкуватівка Харківського району систематично поширював на особистих сторінках у соціальних мережах дописи на підтримку рф. Крім того, він активно репостив публікації з символікою комуністичного тоталітарного режиму. Про це повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури.

Наприклад, в одному з поширених дописів підозрюваний зізнався, що “любит Россию”. А далі було вказано: “Смелая русская девушка 9 мая в Мюнхене взяла в руки наш, российский флаг и станцевала “Калинку” на фоне орущих ей в след жовто-блакитных бешенцев, собравшихся, чтобы испортить наш священный праздник Победы”.

Також підозрюваний ставив лайки на дописи про те, щоб “бандеровцы сдохли, а украинские земли сровняли с землей”. 

Харків’янин отримав умовний термін за “лайки” проросійським постам у соцмережах

Під час обшуку на території домоволодіння фаната “руского міра” правоохоронці виявили понад 100 набоїв.  

Чоловіку оголосили підозру за фактом поширення, а також публічного використання символіки комуністичного тоталітарного режиму, за фактом поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування, визнання правомірним, заперечення збройної агресії рф проти України та за фактом незаконного придбанні та зберіганні бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. ч. 1, 2 ст. 436-1, ч. ч. 2, 3 ст. 436-2, ч. 1 ст. 263 КК України). 

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии