На блокпосту у Києві водій збив двох військовослужбовців, один загинув – Офіс Генпрокурора (Фото, Відео)

Київська міська прокуратура розпочала розслідування щодо ДТП, що сталася 25 липня 2023 року у Святошинському районі столиці, в результаті якої один військовослужбовець загинув, а інший перебуває у лікарні (ч. 2 ст. 286 КК України).

За попередніми даними, аварія трапилася близько 00:05 години під час комендантської години. Водій автомобіля, рухаючись по проспекту Берестейському, наїхав на військовослужбовців Національної гвардії України, які знаходилися на блокпосту.

Внаслідок цієї трагедії один військовий загинув від отриманих травм, а іншого було госпіталізовано в тяжкому стані.

У Тячівському районі Закарпатської області обвалився міст: постраждало п’ятеро людей (Фото, Відео)

Крім того, водій протаранив ще один автомобіль, в якому перебував ще один військовослужбовець. Останній отримав легкі тілесні ушкодження і йому була надана медична допомога.

Правоохоронці затримали водія на місці пригоди згідно з процедурою ст. 208 КПК України.

Зараз вирішується питання про оголошення йому про підозру та можливе обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі, слідчі проводять необхідні розслідувальні дії.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Служби у Головному управлінні Національної поліції у місті Києві.

NewsRoom – независимое издание, которое развивается с 2015 года. Ежедневно на сайте журналисты размещают десятки новостей о жизни Харькова и Украины. Больше информации представлено в разделах «Новости компаний», «Бизнес», «Город», «Еда».

Комментарии