На Харківщині поліцейські піймали чоловіка, який крав виручку з автоматів із питною водою

З жовтня до чергової частини Чугуївського райуправління поліції почали надходити заяви про обкрадання автоматів з питною водою та інші майнові злочини. В ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці викрили зловмисника. Ним виявився 32-річний мешканець селища Кочеток, який раніше відбував покарання за грабіж, крадіжки та шахрайство.

Як повідомили у відділі комунікації поліції регіону, зловмисник з 15-річним «кримінальним стажем» за два місяці скоїв щонайменше шість крадіжок та шахрайство. Так, у місті Чугуїв він пошкодив автомат для реалізації питної води та викрав з нього понад 8 тисяч гривень. Також правоохоронці встановили його причетність ще до трьох аналогічних крадіжок у Чугуївському районі.

Погрожуючи ножем, вкрав виручку із кіоска: у Харкові судили рецидивіста

Крім того, перебуваючи в гостях у мешканця Печенізької громади, чоловік скористався вдалим моментом і викрав у господаря мобільний телефон. Гаджет він продав, а виручені кошти витратив на свої потреби.

Від дій зловмисника постраждав й односелець. Чоловік розбив віконне скло та проник до дачного будинку, звідки виніс автоматику водопостачання.

57-річна жителька Чугуєва стала жертвою шахрайських дій фігуранта. Зловмисник випросив у потерпілої мобільний телефон нібито для здійснення термінового телефонного дзвінка. Поки господарка відволіклася, він пішов додому з чужим гаджетом.

Сьогодні слідчі Чугуївського райуправління поліції повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии