На Харківщині співробітники військкомату в комендантську годину крали газ із труб

Колишний стрілець-помічник гранатометника відділення охорони одного з РТЦК та СП Харківської області створив організовану групу, до якої увійшли ще троє колишніх військовослужбовців цього ж терцентру комплектування. Користуючись можливістю вільно та безперешкодно пересуватися під час комендантської години, ділки за допомогою спеціального обладнання викрадали нафтопродукти, які перебували у магістральних трубопроводах Харківської області. Про це повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Східного регіону.

Колишній начальник Київського обласного військкомату разом з дружиною та сином організував масштабний бізнес на ухилянтах

Підозрювані викрали газового конденсату, який належить Філії УПГГК АТ «Укргазвидобування», чим спричинили останньому матеріальну шкоду на загальну суму понад 400 000 грн. Дії зловмисників могли призвести до аварії, пожежі, значного забруднення довкілля, спричинити загибель людей чи інші тяжкі наслідки.

Чотрьом чоловікам інкримінують таємне викрадення чужого майна у великих розмірах, вчиненому організованою групою, в умовах воєнного стану. Слідство триває. Правоохоронці проводять заходи для встановлення та притягнення до кримінальної відповідальності можливих спільників підозрюваних. Фігурантам загрожує до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии