“Намагаються здобути якісь перемоги”: Володимир Фітьо про окупантів у Крохмальному

Російські окупанти, які захопили село Крохмальне на Харківщині, вже шкодують про це, повідомив у ефірі телемарафону начальник служби зв’язків із громадськістю командування Сухопутних військ ЗСУ Володимир Фітьо.

За його словами, окупанти намагаються перед так званими “виборами”, які будуть проходити у рф, здобути якісь перемоги. Однак у Крохмальному вони зазнають серйозних втрат, зокрема в особовому складі.

«Намагаються вони перед так званими “виборами”, які будуть проходити у рф, здобути якісь перемоги. Навіть якісь клаптики, такі як Крохмальне, вони передавали це як велику перемогу. Хоча вони вже шкодують, що туди зайшли. Тому, що наші захисники наносять їм дуже серйозних втрат саме в особовому складі», — повідомив Володимир Фітьо.

Росіяни обстріляли Куп’янськ на Харківщині: поранено поліцейського (Фото)

Також Фітьо розповів, що за добу на Куп’янсько-Лиманському напрямку було знищено 360 окупантів та 81 одиницю техніки, серед якої 7 танків, 5 БМП та 2 МТ-ЛБ. Російські терористи обстріляли позиції захисників 853 рази з артилерії та мінометів, завдали 7 авіаударів та застосували 48 дронів.

Комментарии