Нічна атака на Київ: сталися пожежі, є загиблий та поранені (Фото)

Вночі, за попередніми даними, силами і засобами ППО в повітряному просторі столиці було знищено понад 40 російських безпілотників. Внаслідок падіння уламків є жертви та руйнування в різних районах Києва

Як повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, у Голосіївському районі уламки влучили у 7-поверхову нежитлову будівлю: одна людина загинула, одну – госпіталізували. Виникло займання даху одного з ТРЦ, зайнялася пожежа на території будівництва. Також сталося загоряння на території підприємства, спалахнули склади готової продукції, руйнування на площі 1 000 м. кв , є один постраждалий.

Нічний обстріл Дніпра: Росія вдарила по пожежній частині (Фото)

У Печерському районі загорівся дах будинку. В Дарницькому районі в одному з магазинів вибиті шибки та пошкоджені двері. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

На усіх місцях працюють відповідні екстрені служби. Дані оперативного зведення щодо потерпілих та руйнувань оновлюються і уточнюються постійно.

Це була чотирнадцята повітряна атака на столицю з початку травня, і попередньо, наймасованіша з початку повномасштабного вторгнення атака дронами, а саме – баражуючими боєприпасами «Shahed». Напад здійснювався в кілька хвиль, а повітряна тривога тривала понад 5 годин.

Фото: поліція Києва.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии