Обстріли Харківщини за добу: троє поранених, пошкоджені заклади освіти та молочноконсервний комбінат

Минулої доби під удари російських окупантів потрапили близько 20 населених пунктів Харківщини. Про це повідомили голова ХОВА Олег Синєгубов та очільник поліції регіону Володимир Тимошко.

Так, вночі ворог вдарив ВПЛА “Шахед” по Ізюму. Внаслідок обстрілу в місті пошкоджено будівлю навчального закладу і приватний будинок. Поранення отримав 62-річний охоронець (госпіталізації не потребував).

У Куп’янську пошкоджено приватні домоволодіння, будівлю молочноконсервного комбінату, паркани та господарчі споруди. Травми отримав 55-річний чоловік. На місці поліцейські виявили касетний скелет від російського РСЗВ “Ураган”.

У селі Дружелюбівка Ізюмського району внаслідок обстрілу з РСЗВ “Град” зруйновано житловий будинок, в одному з домоволодінь сталася пожежа, в кількох будинках пошкоджені вікна та дахи.

Також росіяни вдарили “Градами” по селу Олександрівка Богодухівського району. Пошкодили будівлю місцевої установи, приватні будинки та авто, будівлю ліцею, котельню та амбулаторію. Отримала поранення 56-річна жінка.

Уночі внаслідок ворожого обстрілу з міномету частково зруйновано дитячий садок в селі Івашки Богодухівського району.

У селі Чорнолозка Красноградського району внаслідок ракетного обстрілу РФ знеструмлено 78 абонентів. Обійшлося без постраждалих.

Крім цього, учора росіяни здійснили одну безуспішну атаку в районі Іванівки на Куп’янському напрямку.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии