Оновлення набережної: мерія замовила підготовчі роботи з реконструкції вулиць у центрі Харкова (Фото і відео проєкту)

Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міськради уклав 16 договорів з ТОВ “Хорда-ЮА” на загальну суму 2 млн грн щодо підготовчих робіт з реконструкції центральних вулиць міста. Про це стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”.

Як проінформували в Харківському антикорупційному центрі, мова йде про інженерно-геодезичні та інженерно-геологічні вишукування для реконструкції ділянок доріг по вулицях Євгена Котляра, Трінклера, Маяковського, Мироносицька, Полтавському шляху, проспекту Героїв Харкова та зі створення пішохідної зони на Лопанській набережній.

ТОВ “Хорда-ЮА” заснували 23 грудня минулого року, а власником та керівником є Катерина Поліванова.

Російські обстріли не зупинять відновлення Харкова, — Терехов (Фото)

Проєкт реконструкції Лопанської набережної та створення нових пішохідних вулиць представили на інвестиційному форумі “Kharkiv: Restart”, який відбувся у Києві 19 вересня цього року. У презентації сказано, що проєктом закладено реновацію існуючої кам’яної набережної річки Лопань та створення нової зеленої променади, за рахунок чого буде додано ще близько 400 метрів пішоходної зони вздовж річки. На перетині набережної з вулицею Полтавський Шлях буде зведено будівлю арт-галереї. На пішохідних вулицях передбачені місця з деревами та клумбами, місця для сидіння та прогулянок.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии