Під Харковом під час руху загорівся автомобіль (Фото)

НП сталася в місті Мерефа. Про це сьогодні повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

Сигнал про подію на вулиці Дніпровській надійшов на спецлінію 3 січня о 07:00. До місця НП направили одне відділення рятувальників на автоцистерні. На момент їх прибуття вогнем був охоплений моторний відсік легковика Volkswagen Passat. Площа пожежі склала шість квадратних метрів.

У Харківській області в згорілому авто виявили тіло людини

О 07:45 полум’я вдалося ліквідувати. Жертв і постраждалих в результаті інциденту немає. Співробітники ДСНС з’ясовують причину загоряння.

У Харкові співробітнику поліції вночі спалили кросовер

Нагадаємо, раніше в місті Люботин Харківської області автомобіль “Mazda-3” зіткнувся з автобусом. Від удару сталася розгерметизація паливної системи в легковику і вона загорілася. Коли співробітники ДСНС примчали на місце, автомобіль вже був весь охоплений вогнем. В результаті НП ніхто не постраждав.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показать все посты

Комментарии