Під Харковом жінка утримувала у квартирі в клітках 15 собак (Фото)

До поліції надійшла заява про те, що 53-річна мешканка селища Докучаєвське жорстоко поводиться з тваринами. За словами очевидців, господарка утримує велику кількість собак. Вони через вибите вікно квартири, яка розташована на першому поверсі, вистрибували на вулицю та кидалися на людей. Тварини не прищеплені від сказу.

У харківському сквері виявили несанкціонований цвинтар домашніх тварин (Фото)

23 серпня поліцейські на підставі рішення суду провели слідчі дії у квартирі жінки, звідки вилучили 15 тварин, з яких 2 цуценят. Як повідомили у відділі комунікації поліції регіону, собаки знаходились у кволому та хворобливому стані.

Відомо, що громадянка не забезпечувала їх достатньою кількістю їжі та постійним доступом до води, рідко вигулювала тварин на вулиці, фізичні потреби вони справляли в помешканні, де немає каналізації. Після проведення огляду собак передали для подальшого обстеження та лікування.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі з конфіскацією тварин.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии