Підірвав гранатою авто з трьома людьми: у харківській прокуратурі розповіли подробиці

Учора ввечері в селиші Приколотне Куп’янського району 45-річний чоловік кинув гранату типу РГН під колеса автомобіля, припаркованого біля одного з довомолодінь, внаслідок чого стався вибух.

Як повідомили у пресслужбі Харквської облпрокуратури, в автівці у цей час знаходились троє чоловіків: водій та двоє пасажирів. Усі вони отримали осколкові поранення нижніх кінцівок. Завдяки вчасно наданій медичній допомозі їхнє життя було врятовано. Інша граната випала у чоловіка під час його затримання – вона не розірвалася.

Приніс додому запал від гранати: під Харковом підірвався чоловік

Встановлено, що раніше у підозрюваного був конфлікт з потерпілими. Також відомо, що зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловіка затримали, наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Зловмиснику оголосили підозру за фактами закінченого замаху на вбивство двох або більше осіб, вчиненого способом, небезпечним для життя багатьох осіб, придбання та носіння бойових припасів без передбаченого законом дозволу (ч. 2 ст. 15, п. п. 1,5 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України).

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии