“Почув у голові голос”: мешканець багатоповерхівки на Харківщині вбив подружжя сусідів

Учора, 23 листопада, до поліції звернулася мешканка селища Малинівка Чугуївського району та повідомила про загибель своїх сусудів. За вказаною адресою негайно прибули працівники поліції та виявили тіла чоловіка і жінки без ознак життя.

Правоохоронці зібрали наявну слідову інформацію та встановили, що напередодні 37-річний чоловік прийшов до подружжя, яке мешкало поверхом нижче. Між ним та господарем квартири виникла сварка і зловмисник почав бити руками та ногами літнього чоловіка. У цей час дружина потерпілого почула сварку і вийшла з кімнати. Нападник накинувся й на жінку. Рятуючись, вона вибігла до сходового майданчика, але за кілька кроків до квартири зловмисник наздогнав її, повалив на підлогу та забив до смерті.

Як повідомили у відділі комунікації поліції регіону, під час обшуку вдома у нападника виявили одяг та взуття зі слідами бурого кольору.

Подвійне вбивство у Харкові: у прокуратурі розповіли подробиці (Фото)

Поліція затримала підозрюваного. Він зізнався у скоєному та розповів, що мав з потерпілими неприязні стосунки й вирішив у такий спосіб помститися. Зловмисник повідомив правоохоронцям, що вбив подружжя через голос, який почув у голові. Встановлено, що нападник перебуває на обліку у психіатра.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення.

Затриманому повідомили про підозру у скоєнні злочину і призначили низку експертиз, у тому числі психіатричну. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии