Помер громадський діяч та заслужений економіст України Леонід Рубаненко з Харкова

Голова Об’єднання організацій роботодавців Харківщини, член виконавчого комітету Харківської міськради Леонід Рубаненко помер сьогодні на 67-му році життя.

«Прийміть найглибші співчуття у зв’язку зі втратою, що вас спіткала! Леонід Іванович був ефективним керівником, талановитою людиною і справжнім професіоналом своєї справи, якого знали, поважали та високо цінували. Харкову його не вистачатиме. Сил вам пережити це горе! Вічна пам’ять!» – висловив співчуття міський голова Ігор Терехов.

Леонід Рубаненко народився 11 квітня 1957 року. Після закінчення Харківського політехнічного інституту працював на Харківському тракторному заводі майстром, старшим майстром складального цеху № 1.

Згодом була робота в комсомольських органах. Обіймав посади першого секретаря Ленінського райкому, другого секретаря Харківського міськкому комсомолу.

Повертається на  ХТЗ до  складального цеху № 1, протягом трьох років працює на посаді начальника цеху.

Потім  був  обраний  головою  Орджонікідзевського райвиконкому    міста Харкова, працював начальником Головного адміністративного управління транспорту, зв’язку і дорожнього господарства міськвиконкому.

З лютого 1997 року до вересня 2003 року очолював Харківське обласне відділення УСПП.

З 1997 року до сьогодні – керівник кількох підприємств, які на сьогодні входять до  корпорації «Консалтингова група «Рубаненко і партнери», яку засновано у 2000 році, у якій працює близько 70 осіб.

З 2002 року до сьогодні – голова Об’єднання організацій роботодавців Харківщини.

Має почесне звання «Заслужений економіст України».

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии