Ранковий обстріл Києва: горіли квартири та авто, одна людина загинула (Фото)

Зранку російські терористи наснесли комбінований удар кпо столиці, застосувавши різні види озброєння, зокерма, крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 і балістичні ракети. Силами та засобами протиповітряної оборони над Києвом було уражено майже 20 повітряних цілей, але внаслідок цієї комбінованої ракетної атаки, на жаль, є руйнування і потерпілі.

Як повідомив начальник КМВА Сергій Попко, станом на 9 ранку одна людина загинула та ще 14 поранені (більшість – із мінно-вибуховими травмами). Пораненим надається необхідна медична допомога.

У Святошинському районі зафіксовано загоряння припаркованих автомобілів, квартири в багатоповерховому житловому будинку, також пошкоджено нежитлову забудову.

У цьому ж районі рятувальники виявили частину ракети, яка потенційно ще може нести загрозу. Тому було прийнято рішення про евакуацію мешканців кількох навколишніх житлових будинків. На базі одного з дошкільних навчальних закладів району розгорнутий штаб. Рятувальники працюють над знешкодженням частини ракети.

Житловий будинок також пошкоджено у Солом’янському районі. У Дарницькому уламки впали на дах багатоповерхового житлового будинку (без подальшого горіння) та на територію дитячого садочку (без руйнувань та пожежі). У Печерському районі пошкоджено нежитлову будівлю.

Інформація оновлюється та уточнюється. На місцях працюють оперативні служби.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии