Рашисти вдарили по Запоріжжю: ракета прицільно била в місце відпочинку людей (Фото, Відео)

Сьогодні близько 19:30 годин російські окупанти вчинили черговий акт тероризму, влаштувавши ракетний удар по цивільній інфраструктурі в місті Запоріжжя.

Голова Запорізької обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Малашко повідомив у своєму Телеграм-каналі: «Ціллю атаки обрано об’єкт цивільної інфраструктури. Знову ніяких військових цілей. Дуже людний район. Їду на місце. Сподіваюсь, що обійдемось без жертв».

За словами радника мера Маріуполя Петра Андрющенка, удар міг статися в районі одного з відкритих басейнів міста.

Запоріжжя зазнало ворожого обстрілу: постраждав житловий квартал, є загиблі (Фото, Відео)

Зараз на місці події працюють бригади швидкої допомоги.

«Всі служби діють на місці події, щоб зменшити збитки, завдані державою-агресором. Найголовніше – це життя наших громадян. Після надання медичної допомоги усім постраждалим буде надана додаткова інформація», — зазначив Юрій Малашко з місця трагедії.

За фотографіями Юрія Малашка видно, що інцидент трапився неподалік готельного комплексу “Рейкарц”, який розташований навпроти популярного місця відпочинку “Радуга”.

На цей час повідомляється про одного загиблого та 9 постраждалих.

Зазначимо, що у безпосередньої близкості до місця влучання ракети знаходиться денний дитячий табір. За інформацією місцевих ЗМІ дітей, на щастя, відпустили раніше та вони встигли завчасно залишити місце майбутнього прильоту.

На місці влучання зайнялася пожежа, рятувальники оперативно загасили займання та разом з поліцейськими приміщення, допомагаючи людям вийти з розбитої будівлі. Повідомляється, що комунальники вже займаються ліквідацією наслідків.

Доповнення:

  • Станом на 21:35 відомо про 11 постраждалих, один з яких у критичному стані.
  • Станом на 22:32 до 14 осіб збільшилася кількість постраждалих, серед них — трирічна дитина, повідомляє Запорізька міськрада.

    Наразі її госпіталізовано до лікарні. Там дитина перебуває під наглядом медиків і батьків.

    “Стан дитинки – нетяжкий. Молимося за її швидке одужання.” — сказано у повідомленні.
  • О 22:40 відомо про 16 постраждалих, серед них 4 дітей.

Комментарии