Росіяни обстріляли житлові будинки, ветлабораторію і агропідприємство на Харківщині

Минулої доби ворог продовжував масовані обстріли Харківського, Чугуївського, Куп’янського та Ізюмського районів області. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Внаслідок обстрілу з РСЗВ села Зелений Гай Ізюмського району зазнала поранення 61-річна жінка, її госпіталізовали в стані середньої тяжкості.

Росіяни почали застосовувати хімічну зброю на Куп’янському напрямку

У Вовчанську Чугуївського району через обстріли пошкоджено житлові будинки, ветеринарну лабораторію, приміщення агропідприємства. За даними облДСНС, будівля ветеринарної лабораторії недіюча. Вогонь охопив площу 100 кв. м, пожежу загасили 8 вогнеборців на 2-х пожежних автоцистернах.

У селі Устинівка Куп’янського району обстрілом пошкоджено приватний будинок та сільськогосподарську техніку, у селі Курилівка – будинок та господарчу споруду.

Також під ударами ворога були місто Куп’янськ, селище Дворічна, села Кругляківка Куп’янського району, Першотравневе і Борисівка Харківського району, Охрімівка Чугуївського району та інші населені пункти.

Триває розмінування. За минулу добу піротехніки ДСНС обстежили більше 11 га території та знешкодили 61 вибухонебезпечний предмет.

Ворог не припиняє спроб іти в наступ на Куп’янському напрямку. За добу наші захисники відбили близько 10 ворожих атак в районах Синьківки та Іванівки.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии