Росіяни обстріяли Куп‘янськ і села біля Харкова: горіли приватні будинки та склад

Минулої доби артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 13 населених пунктів Харківщини, зокрема, Козача Лопань, Борівське, Петропавлівка, Синьківка, Іванівка та ін. Окупанти завдавали авіаударів по селам Гатище, Уди, Катеринівка. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

О 2:35 ворог здійснив обстріл Куп‘янська. Влучив у приватне домоволодіння, зруйновано стіни та покрівля будівлі. У сусідніх будинках повибивало вікна, шибки, пошкодило покрівлі. Травмовано чоловіка 75 років та 71-річну жінку, без госпіталізації.

О 23:12 росіяни завдали ударів по селу Черкаські Тишки Харківського району. Сталася пожежа в житловому будинку. Жертв та постраждалих не має.

О 21:50 обстріляли селище Козача Лопань Харківського району. Влучили по околиці. Пожежі не було, постраждалих не має.

Опівдні окупанти обстріляли село Вовчанські Хутори Чугуївського району. Пошкоджено житловий будинок. Загинув 52-річний чоловік, ще одна особа травмована. А близько 10-ї вдарили по селу Борівське Ізюмського району: там пошкоджено приміщення навчального закладу.

За даними ДСНС, ворожі війська спричинили 3 пожежі в Харківському районі. Після ударів РФ горіли 2 житлові будинки у селах Липці та Черкаські Тишки, а також складська будівля з будівельними матеріалами у Липцях. Загальна площа пожеж склала 160 кв. м.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии