Росіяни вдарили по військових ЗСУ, яких зібрали на нагородження у прифронтовому селі: у 128-ій бригаді назвали кількість загиблих

Під час нагородження загинуло 19 бійців 128 окремої гірської штурмової Закарпатської бригади. Про це повідомили на сторінці бригади у Facebook.

“Ракетний удар підступного ворога забрав життя 19 бійців 128 окремої гірської штурмової Закарпатської бригади. Зараз проводиться ретельна перевірка всіх обставин трагедії. До її закінчення просимо не поширювати не перевірену, часто фейкову інформацію. Загинули кращі наші бійці… Висловлюємо щирі співчуття їхнім рідним і обіціємо відомстити за побратимів у 100-кратному розмірі. Вічна пам’ять воїнам, що віддали за Україну життя”, – прокоментували в бригаді.

Нагадаємо, два дні тому у соцмережах з’явилося відео одного з військових, який повідомив, що у бригаді, яка стоїть у Запорізькій області, сталася надзвичайна подія. За його словами, один з офіцерів вирішив провести урочисте нагородження бригади у прифронтовому селі. Росіяни влучили в місце, де власне відбувалось нагородження. За словами військового, загинуло “дуже багато” захисників та цивільного населення.

У Центрі стратегічних комунікацій ЗСУ повідомили, що 3 листопада на Запорізькому напрямку противник вдарив ракетою «Іскандер-М» по особовому складу 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади, внаслідок чого загинули військовослужбовці, також поранення різного ступеня важкості отримали й місцеві мешканці.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии