Росіяни за добу 14 разів атакували на Куп’янському напрямку

Минулої доби українські воїни відбили 14 атак у районах Синьківки, Піщаного, Берестового Харківської області та Стельмахівки Луганської області. Про це повідомили в Генеральному штабі ЗСУ.

На Лиманському напрямку ворог 6 разів атакував українські позиції у районах Невського Луганської області, Новосадового і Торського Донецької області.

На Бахмутському напрямку ЗСУ відбили 36 атак, на Авдіївському напрямку – 31.

Також українські захисники продовжують стримувати ворога на Новопавлівському напрямку, де московити 27 разів намагалися прорвати оборону ЗСУ.

Крім того, 6 разів росіяни атакували на Оріхівському напрямку і 3 – на Херсонському.

Водночас українські воїни продовжують завдавати окупаційним військам втрат у живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж усієї лінії бойового зіткнення. Зокрема, протягом минулої доби авіація Сил оборони України завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу та 4 зенітно-ракетних комплексах противника. Минулої доби загальні втрати російських загарбників склали 1040 осіб (вбиті та поранені). Також ворог втратив 5 танків, 34 бойові броньовані машини, 38 артилерійських систем, 1 засіб ППO, 47 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 1 ракету, 59 автомобілів та 6 одиниць спецтехніки.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии