Російські терористи атакували “шахедами” Одеську та Дніпропетровську області, є влучання

У ніч на 4 вересня ворог атакував Україн ударними БпЛА “Shahed-136/131” з південного та південно-східного напрямку (мис Чауда, Крим та Приморсько-Ахтарськ, рф). Як повідомили у Командуванні Повітряних сил ЗСУ, усього було зафіксовано пуски 32 ”шахедів”, які атакували Одеську та Дніпропетровську області.

Силами та засобами Повітряних Сил у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України знищено 23 ворожі ударні БпЛА. Застосовано винищувальну авіацію, зенітні ракетні війська та підрозділи мобільних вогневих груп Сил оборони України.

Масована атака безпілотників на цивільну інфраструктуру Одещини: розпочато розслідування (Фото)

Як повідомив голова одеської ОВА Олег Кіпер, російські терористи атакували південь Одеської області упродовж 3,5 годин. Сили української ППО збили 17 дронів, однак є влучання. У декількох населених пунктах Ізмаїльського району пошкоджені складські та виробничі будівлі, сільгосптехніка та устаткування промислових підприємств. Також через потрапляння уламків виникло декілька загорянь на території цивільних об’єктів.

За даними голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисака, є влучання по інфраструктурному об’єкту в Дніпровському районі. Там виникла пожежа. Наслідки уточнюються. Попередньо, без загиблих та постраждалих.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии