Розчленував тіло та вивіз у валізі: у вбивстві працівниці театру в Харкові підозрюють її колишнього чоловіка

У Харкові поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у жорстокому вбивстві колишньої дружини, балетмейстрки театру. Як розповів начальник слідчого управління облУНП Сергій Болвінов, після офіційного розлучення чоловік позбавив жінку життя на ґрунті ревнощів до колеги.

Після нанесення ударів ножем підозрюваний розчленував тіло і виніс із квартири відрізані частини у пакетах та у валізі на колесах. Потім їх закопав і намагався спалити.

У квартирі, де мешкала жінка, зловмисник все вимив та інсценував, що у жінки начебто було романтичне побачення. Більше того, ще кілька днів після вбивства підозрюваний возив телефон колишньої дружини по місту та відповідав від її імені на повідомлення.

Чоловік вперто заперечував причетність до вбивства, але коли криміналісти знайшли обгорілі рештки тіла та інші докази, вирішив зізнатися та докладно все розповів і чітко вказав місця, де ховав рештки. Харків’янин вже мав готову візу для виїзду в Канаду, але його втигли затримати. Сьогодні підозрюваному вже обрали запобіжний захід – тримання під вартою без можливості внести заставу. 12-річний хлопчик експодружжя залишився без обох батьків, а чоловікові загрожує довічне ув’язнення.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии