Син Кернеса пропонує перейменувати парк Горького в Харкові на честь свого батька

Про це депутат Харківської облради і син колишнього мера Кирило Кернес написав на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Чи є в когось сумнів, що Центральний парк відпочинку у Харкові не мав би нинішнього вигляду, якби не Геннадій Кернес? Як на мене, відповідь очевидна. Звісно, як син Геннадія Кернеса, я упереджений у цьому питанні. Але водночас я знаю його прагнення і мрії привнести у Харків якнайбільше родзинок з усього світу, тим самим надавши його образу рис сучасного і яскравого, зручного і неповторного мегаполіса. Поява у нашому місті Парка імені Геннадія Кернеса була б гідною подякою харків’ян людині, яка зуміла за нетривалий період зробити Харків одним із найохайніший, найкомфортніших, найефектніших міст у цілій країні. Чи заслуговує Геннадій Кернес на це? Без сумніву”, – написав Кирило Кернес.

Кирило Кернес оголосив про вихід зі складу фракції “Блок Кернеса – Успішний Харків”

Нагадаємо, ранвше прессекретар парку Андрій Кравченко розповів, що парк імені Горького хочуть перейменувати в Центральний парк.

“Переконаний, що усі харків’яни підтримають. Можливо, я не правий, але мені здається, що тут і громадських слухань не треба. Навіщо плодити інші назви, якщо є класний варіант? Керівництво парку теж не проти такої назви”, — сказав Андрій Кравченко.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии