Співробітниця намагалась спалити товар: БЕБ викрило нелегальну мережу продажу контрабандних сигарет на Одещині (Фото, Відео)

Територіальне управління Бюро економічної безпеки в Одеській області завершило розслідування щодо незаконної мережі продажу сигарет та підакцизних товарів. Під час проведення оперативно-слідчих заходів в одному із магазинів, продавчиня намагалася знищити товар, підпаливши сигарети, щоб запобігти їх конфіскації.

За попередніми даними слідства, сигарети, включаючи ті, які раніше були виявлені детективами Теруправління в складських приміщеннях, постачалися у мережі місцевих магазинів та малих архітектурних форматів (МАФів) в Одесі, а також у містах Білгород-Дністровськ та Чорноморськ.

Під час 18 обшуків правоохоронці вилучили готівку на суму понад 5,2 мільйона гривень.

Загалом під час проведення операції слідчі виявили 55 тисяч пачок сигарет, понад 700 електронних сигарет, тютюн, майже 500 пачок стіків Iqos та кошти, одержані в результаті незаконної діяльності.

Підпільне казино в Києві: під час обшуків працівники втекли через дірку у стіні (Фото, Відео)

Загальна вартість вилучених товарів становить понад 5,2 мільйона гривень.

Наразі проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх осіб, причетних до цієї діяльності.

Досудове розслідування за частиною 1 статті 204 Кримінального Кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області. Прокурорське керівництво здійснює Одеська обласна прокуратура.

Комментарии