Світлана Лобода попросила вибачення у 16-річної Дарини з Харкова (Відео)

Співачка виклала відеозвернення у своєму Instagram та зазначила, що зазвичай не реагує на скандали та не коментує їх, але в цьому випадку їй важливо бути почутою.

“Сьогодні я вважаю, що це не була проплачена акція. У той момент я була длуже схвильована і на емоціях. Сьогодні я хочу вибачитися перед Дариною та її батьками, якщо я їх образила. Я не хотіла ображати нікого. У мене не було таких цілей і намірів. Я намагалася якось розрядити обстановку і, мабуть, просто невдало пожартувала. Я вибачаюсь за це. Я розумію, що до мене дуже багато питань з приводу мого минулого і поважаю думку кожної людини”, – сказала Світлана Лобода у своєму відеозверненні.

“Охоронець пригрозив, що порве плакат”: розповідь 16-річної дівчини з Харкова, яка одна вийшла проти Лободи

Нагадаємо, що в неділю 25 червня Світлана Лобода, яка багато років жила і працювала в РФ, влаштувала зустріч та концерт у Харкові. Ще до початку виступу до фонтану прийшла 16-рычна Дарина Вдовенко з плакатом “Харків проти Лободи”. Охоронці кілька разівна магалися змусити протестувальницю прибрати плакат, але вона продовжила відстоювати свою позицію. Коли з’явилася Лобода, вона підійшла впритул до дівчини, почала торкатися її руками та сказала: “Ну що ти тут стоїш? Ну хто тебе прислав? Ну хто тобі дав гроші?”. Дівчина продовжила стояти з плакатомдо кінця виступу співачки. Одиниці підтримали її протест вигуками “Ганьба Лободі”.

“Спочатку, коли я йшла з плакатом в сторону зоопарку, люди висловлювали підтримку, але вже біля фонтану люди з натовпу почали запитувати мене: “А почему так написано?”, “А почему вы так думаете?”, “А почему вы тут стоите?”. Я відповідала, що Лобода з 2014 року давала концерти у Росії, і це гарний привід не пускати її до Харкова”, – розповіла Дарина Newsroom.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии