Телепродюсер та жінка, яку шукала СБУ: стали відомі прізвища двох високопоставлених колаборантів

В Харківській області російські загарбники призначили двох заступників керівника своєї окупаційної “адміністрації”. Одна з них, Світлана Надьон, брала участь у зустрічі з головою терористичної “ДНР” Денисом Пушиліним. Про це повідомляє “Харківський антикорупційний центр”.

СБУ затримала російського агента, який здавав ворогу інформацію для обстрілів Житомирщини і хотів розстрілювати українців

Світлана Надьон раніше фігурувала у справі про несанкціоноване розповсюдження інформації з обмеженим доступом. У 2015 році жінку оголосили в розшук, але так і не знайшли. Справа проти неї так і залишилася в “підвішеному стані”.

Ще одним “заступником голови військово-цивільної адміністрації” став В’ячеслав Матвєєв. Це російський пропагандист, який до 2014 року працював генеральним продюсером Луганської обласної телерадіокомпанії. Також він був політтехнологом та брав участь у невдалій передвиборчій кампанії Віктора Януковича у 2014 році.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии