Тіла збирають буквально по шматочках: у селі Гроза ідентифікували 48 загиблих

Криміналісти ідентифікували 48 тіл загиблих в селі Гроза Куп’янського району. Як повідомили у відділі комунікації поліції Харківщини, від удару “Іскандером” загинула 51 людина, у тому числі 8-річний хлопчик.

Учора ввечері ще 7 людей вважалися зниклими без вісти. Тривають судово-медичні, ДНК-експертизи з метою ідентифікації загиблих. Слідчі відібрали та опрацювали зразки ДНК 16 родичів. Ще 79 зразків з невпізнаних тіл та фрагментів останків опрацьовують в ДНК-лабораторії “АNDE”.

“Російська ракета пошматувала людей так, що криміналісти та слідчі мають десятки таких фрагментів – ретельно працюють з кожним, збираючи загиблих буквально по шматочках”, – повідомив начальник слідчого управління поліції регіону Сергій Болвінов.

Нагадаємо, 5 жовтня росіяни вдарили “Іскандером” по магазину-кафе в селі Гроза Куп’янського району, ДЕ відбувалися поминки по загиблому односельцю. У закладі зібралися до 60 місцевих мешканців. Ракета повністю зруйнувала будівлю. Майже у кожній хаті в селі є убиті російськими терористами.

ООН відправила експертів у село Гроза, де росіяни вбили 52 людей

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии