Труї своїх без пощади: окупанти застосовують хімзброю по власним військам – ГУР (Відео)

Російські окупанти почали застосовувати проти своїх же власних солдатів хімічну зброю. Це робиться для того, щоб потім звинуватити у цьому Україну.

Про це повідомляється у перехопленні, яке опублікувало Головне управління розвідки МО України.

Так, за даними з перехоплення розмови, росіяни ведуть активну підготовку до застосування хімічної, та, можливо, ядерної зброї. Зокрема, планується застосувати хімзброю на тимчасово окупованій території Запорізької області.

Окупанти готують провокацію на Запорізькій АЕС, — ГУР

В розмові окупанти говорять про те, що хімічну речовину можуть скинути по росіянам з коптера, ніби це українська атака. Також вони вважають, що хімзброю можуть застосувати біля Енергодару.

“Реальними жертвами ворожої провокації стануть солдати російської окупаційної армії. Сліди ураження хімічною зброєю на їхніх тілах держава-агресор планує використати як фейковий доказ для звинувачення України” – сказано у повідомленні ГУР.

Розвідка наголошує, що Україна веде війну виключно за допомогою конвенційних засобів. Це відомо усім українським союзникам. Тому російські провокації не матимуть жодного впливу на перебіг подій на фронті.

NewsRoom – незалежне видання, яке розвивається з 2015 року. Щодня на сайті журналісти розміщують десятки новин про життя Харкова та України. Більше інформації представлено в розділах «Новини компаній», «Бізнес», «Місто», «Їжа».

Комментарии