У Дніпрі розкрито наркосиндикат, який “кришували” правоохоронці (Фото, Відео)

Під керівництвом Дніпропетровської обласної прокуратури в результаті багатоетапної спецоперації було розкрито злочинне наркоугруповання у Дніпрі, у якому брали участь четверо правоохоронців.

За слідчими даними, головою цієї злочинної групи був начальник сектору Дніпровського управління поліції області. Він привернув до себе ще дев’ятьох людей для спільного “бізнесу”.

Правоохоронці забезпечували захист цієї злочинної діяльності, а інші учасники були відповідальні за збут та закупівлю наркотиків.

Серед посадовців Держпродспоживслужби викрита корупційна схема вимагання хабарів за експорт зерна (Фото)

Продаж психотропних речовин здійснювався цілодобово на території однієї з автомобільних СТО міста. Там було обладнано спеціальну кімнату, де можна було купити та вжити наркотики. Вартість однієї дози становила 750 гривень.

Місячний обіг від незаконного збуту перевищував 1,5 мільйона гривень.

Під час обшуків в їхніх місцях проживання та автомобілях правоохоронці вилучили метамфетамін, засоби та приладдя для фасування та вимірювання наркотиків, мобільні телефони, комп’ютерну техніку, банківські картки, флеш-накопичувачі, записи, гроші та зброю.

Співробітники лісогосподарського підприємства незаконно “намайнили” криптовалюти на 1,5 млн грн (Відео)

Наразі всіх учасників угрупування затримали.

Їм було повідомлено про підозру участі в злочинній організації, незаконному придбанні, зберіганні та перевезенні з метою збуту психотропних речовин, а також утриманні місць для незаконного вживання метамфетаміну (ч. 1-3 ст. 255, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 317 Кримінального кодексу України).

Операцію проводили прокурори спільно зі слідчими теруправління Державного бюро розслідувань у м. Полтава, оперативний супровід забезпечували співробітники Служби безпеки України в області та Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції Дніпропетровської області.

Комментарии