У харківській квартирі провели обшуки: виявили наркопритон

Через численні скарги сусідів слідчі поліції спільно з працівниками прокуратури та спецпідрозділу «СХІД» провели санкціонований обшук квартири у Слобідському районі. У помешканні виявили та вилучили медичні шприци, зіп-пакети з порошкоподібною речовиною, електронні ваги, скляні колби, флакони, трубки із залишками наркотичних речовин тощо. Про це повідомили в облпрокуратурі та поліції Харківської області. 

За даними слідства, притон у своїй квартирі організував 43-річний харків’янин. Встановлено, що раніше цей чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності і відбував покарання за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів. 

На Харківщині “накрили” нарколабораторію, де виготовляли “винт” у великих масштабах (Фото)

Також у квартирі знаходились троє сторонніх осіб: двоє жінок та чоловік. Попередньо встановлено, що «гості» — наркозалежні особи, які прийшли туди вживати заборонені речовини. 

Вилучене направлене на експертне дослідження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі. Вирішується питання про оголошення власнику притону підозри та обрання запобіжного заходу.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии