На Харківщині “накрили” нарколабораторію, де виготовляли “винт” у великих масштабах (Фото)

У Лозовій затримали трьох чоловіків, яких підозрюють у незаконному виготовленні, зберіганні і збуті психотропних речовин та прекурсорів у великих розмірах, вчиненому організованою групою. Про це повідомили у пресслужбі Харківської облпрокуратури.

Слідством встановлено, що торік 50-річний мешканець Лозової запропонував двом товаришам “вести бізнес” з продажу наркотиків, на що вони погодились. Зловмисники закуповували оптовими партіями пігулки, які містять у своєму складі прекурсор — псевдоефедрин. Також вони купляли лабораторний йод та червоний фосфор.  З псевдоефедрину вони виготовляли метамфетамін, який у народі називають “винт”. Для запобігання швидкому псуванню наркоділки поміщували його до попередньо заготовлених скляних ємностей, де він зберігався до моменту збуту.

У Дніпрі розкрито наркосиндикат, який “кришували” правоохоронці (Фото, Відео)

Зловмисники продавали “клієнтам” дозу метамфетаміну у шприці за 300 гривень. Також вони збували пігулки з псевдоефедрином. Одна доза таблеток коштувала майже 2000 гривень.  Товар наркоділки передавали покупцям особисто або через закладки, залишаючи їх в обумовлених місцях. “Прибуток” чоловіки розподіляли між собою у заздалегідь обумовлених частинах.

Наразі вирішується питання щодо обрання трьом підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі