У Харкові чоловік погрожував підірвати сусідів гранатою

Правоохоронці затримали нетверезого чоловіка. Як повідомили у відділі комунікації поліції регіону, під час розпиття алкогольних напоїв у власному домоволодінні 55-річному харків’янину не сподобалось гучне святкування хрестин у його сусідів за парканом.

Вирішити конфліктну ситуацію зловмисник вирішив радикальним способом. Він узяв корпус ручної гранати Ф-1, запал до неї та вирушив до сусідів.

Підірвав гранатою авто з трьома людьми: у харківській прокуратурі розповіли подробиці

Вже на місці зловмисник почав скручувати елементи гранати та погрожувати її підірвати. У цей момент сусідам вдалося вихопити корпус гранати та не дати можливості привести її у бойовий стан.

На місце викликали поліцейських, які затримали порушника. Правоохоронці також вилучили гранату та направили її на проведення експертиз.

Чоловіку оголосили підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Правоохоронці встановлюють канали надходження вибухівки, а також осіб, причетних до її розповсюдження.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии