У Харкові невідомі роздають погрози про відключення газу

У місті почастішали випадки, коли представники невідомих організацій роздають паперові повідомлення з погрозами про відключення газу “без додаткового попередження”, якщо споживач не замовить щорічне обстеження димових та вентиляційних каналів (ДВК). Подібні приписи не містять жодної інформації про компанію, яка надає послуги, та куди надавати вказані документи.

У Харківській міській філії “Газмережі” заявили, що їх фахівці не мають жодного стосунку до розповсюдження подібних повідомлень та не надають послуг з перевірки та ремонту ДВК.

Мешканцям Ізюма телефонують шахраї під виглядом представників адміністрації

У команії стверджують, що перевіркою та ремонтом вентиляції займаються спеціалізовані організації, які мають дозвіл на проведення таких робіт. На підставі складеного акту у випадку непридатності ДВК газова компанія має тимчасово припинити газопостачання до оселі, бо використовувати газове обладнання при несправних ДВК заборонено відповідно до Правил безпеки систем газопостачання. Повноваження припиняти та поновлювати газопостачання в Харкові мають лише фахівці міської філії “Газмереж”. Газовики одягнені у спецформу та мають при собі посвідчення з печаттю підприємства.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии