У Харкові п’яний водій, тікаючи від патрульних, залетів на дах гаража (Відео)

Учора пізно ввечері до патрульних звернувся небайдужий громадянин і повідомив про водія автомобіля Opel, який, імовірно, керував автівкою у стані алкогольного сп’яніння. На вулиці Дружби народів інспектори виявили ймовірного порушника. Поліцейські увімкнули спеціальні звукові та світлові сигнали, подавши водієві вимогу про зупинку, однак цю вимогу громадянин проігнорував, та прискорив рух. Тож патрульні негайно почали переслідування авто.

Під час руху водій грубо порушував ПДР та створював своїми діями небезпеку для учасників руху. Чоловік не впорався з керуванням та здійснив наїзд на нерухому перешкоду, в результаті чого авто підкинуло та воно залетіло на будівлю.

Як повідомили у пресслужбі Управління патрульної поліції Харківщини, кермувальник мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння громадянин пройшов за допомогою приладу Drager, результат якого склав 2,84 проміле, що в понад 14 разів перевищувало допустиму норму.

Патрульні відсторонили водія від керування та склали на нього три адміністративні протоколи (за порушення ПДР, що спричинило ДТП, за повторне протягом року керування транспортним засобом в стані сп’яніння, за невиконання вимоги про зупинку) та адміністративну постанову за керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування. Надалі матеріали передадуть до суду.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии